propozycje zmian na 2011

Forum cyklu Maratony Kresowe - edycja 2010

Re: propozycje zmian na 2011

Postprzez progrand 5 lut 2011, o 23:22

Hehe spokojnie aż tak źle mnie nie oceniaj, naprawdę wolałbym żebyś odpowiadał w całości za Kresowe, bo organizacja tylko by na tym skorzystała, niż miałoby to być dzielone pomiędzy trenera Grabka i POZKol. Co do zarabiania wiem że nic z tego nie macie i tym bardziej doceniam Twoje chęci i wkład. Tak więc jestem jak najbardziej po Twojej stronie i stronie dalszego rozwoju Kresowych, stąd też zaproponowałem dla Michała żeby spotkać się przed sezonem, zastanowić się jak możemy sobie pomóc i przy okazji poznać punkt widzenia POZKol. A co do trudności organizacyjnych i sponsorów przekonałem się jak to wygląda w trochę mniejszej skali klubu sportowego. Natomiast co do Cezarego Zamany mam swoje negatywne zdanie i go nie zmienię.
PTR Dojlidy Białystok
www.ptr-dojlidy.pl
progrand

Postprzez Endrju 6 lut 2011, o 12:42

Mirku, w ubiegłym sezonie Kresowe naprawdę stały się super cyklem, na każdą edycję jeździłem z przyjemnością, mimo iż początek był kiepski, ale wystarczyło zmienić jeden mały detal w rowerze i dokuczliwe bóle pleców zniknęły :) Jeśli chodzi o brak sponsora, no fakt, może i przydałoby się coś znaleźć, żeby odciążyć Was przynajmniej z części kosztów. Z drugiej strony taka kameralna i skromna oprawa dodaje maratonom uroku (i żeby nie było nieścisłości - bez sponsora Kresowe mi się i tak bardzo podobają, ale wiadomo, że ze sponsorem byłoby jeszcze lepiej), nie jest to taka masówa jak Mazovia, o Kresowych poinformowani są tylko lokalni wyjadacze, czy amatorzy, co tylko skutkuje lepszą konkurencją, przecież nie zawsze liczy się ilość, lecz jakość. Widząc Twoje zaangażowanie i oddanie dla całego cyklu wierzę, że Kresowe nie upadną, a będą się tylko pięły w górę.
Endrju

Postprzez emuv 7 lut 2011, o 02:37

Endrju napisał(a):Mirku, w ubiegłym sezonie Kresowe naprawdę stały się super cyklem, na każdą edycję jeździłem z przyjemnością, mimo iż początek był kiepski, ale wystarczyło zmienić jeden mały detal w rowerze i dokuczliwe bóle pleców zniknęły :)

Mógłbyś powiedzieć co takiego zmieniłeś, bo również mam z tym problem?
Co do kalendarza - cieszy mnie mnogość imprez, martwi trochę brak Suwałk, ale dobrze że jest Szelment.
emuv

Postprzez mr.morty 7 lut 2011, o 13:22

Słuchajcie, nie ma co tu tworzyć działu porad bo tego w sieci jest mnóstwo i wszystko już zostało powiedziane. Pozwolę sobie zrobić tu reklamę forum rowerowego www.forumrowerowe.org (jako że tam reklamuję Kresowe). Zajrzyj na wspomniane forum - jest tam kilka dużych tematów n.t. pozycji na rowerze i jak eksperymentować. Czasem wystarczy przesunąć siodło lub dać(zabrać) podkładkę pod mostek.
mr.morty

Postprzez Kudłaty 7 lut 2011, o 18:04

Polecam założyć nowy dział na 2011r...
Kudłaty

Postprzez Endrju 7 lut 2011, o 19:06

emuv napisał(a):Mógłbyś powiedzieć co takiego zmieniłeś, bo również mam z tym problem?
Co do kalendarza - cieszy mnie mnogość imprez, martwi trochę brak Suwałk, ale dobrze że jest Szelment.

Dałem krótszy mostek, miałem wcześniej 130mm a założyłem 90mm i jest wszystko okej. Na starym mostku nawet w Michałowie, gdzie było względnie płasko, po 50km musiałem zejść z roweru i się trochę rozprostować, a najgorzej było na podjazdach. Już do Suwałk pojechałem na tym nowym, krótszym, to do samego końca prułem bez najmniejszych dolegliwości :)
Endrju

Postprzez krewniak 18 lut 2011, o 09:17

czy ktoś ma kontakt do administratora forum bo strasznie się obija zrobienie nowego działu sezon 2011 to max 5 min roboty a my mamy po połowie lutego i nadal męczymy 2010.
krewniak

Poprzednia strona

Powrót do Maratony Kresowe 2010